Trijn Ontrack photo
Droom van: Trijn Ontrack
 • 10 Donaties
 • € 255 Ontvangen
 • € 800 Doel
 • Nederland Land
8 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Valerie

  2 weken geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Hoop dat alle beetjes helpen.

  2 weken geleden
 • € 10 Door: Mark en Wendy

  Tis niet heel veel maar elke euro is er een... en het komt uit een goed hart! Tis je zo ontzettend gegund mop!

  2 weken geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Ik kan niet veel missen maar ik hoop dat alle kleine beetjes ook mee helpen! Succes

  2 weken geleden

Onderdak met mijn meiden

Onderdak met mijn meiden image
Na een relatie breuk eind november 2015 Kwam ik er alleen voor te staan. Sinds die tijd heb ik geen uitkering van de overheid ontvangen. Nu heb ik geen huis meer.

Na een relatie breuk eind november kwam ik er alleen voor te staan. Door chronische pijnklachten werkte ik niet. Voor het eerst in mijn leven moest ik een uitkering aanvragen.

Nu is het oktober 2016 en ik heb nog geen cent ontvangen. Leven deed ik van de toeslagen en de hulp die geboden werd. Maar de mensen die de fouten van de gemeente opvingen waar het kon,zouden dit ook niet hoeven doen.Wanneer ik aanklopte bij de gemeente werd ik domweg weggestuurd. Inmiddels zitten instanties zoals het maatschappelijk werk er bovenop.

Maar het duurt hoe dan ook nog even voordat de uitkering eindelijk toegekend wordt. Wel ben ik afgekeurd voor de sollicitatie plicht.

Helaas duurt de procedure nu al zolang dat ik geen huis meer heb. Mijn dochters verblijven nu 100% van de tijd bij hun papa, die dit overigens met heel liefde doet. Graag zou ik tijdelijk onderdak vinden zodat mijn dochters in ieder geval in het weekend bij mij kunnen zijn. Zodra ik weer een permanent onderkomen heb kunnen ze gewoon weer 50% bij me zijn zoals het voorheen was.

Maar voor een tijdelijk onderkomen moet ik borg en een maand huur betalen. Deze eerste start heb ik nodig om het daarna vast te kunnen houden.

Hopelijk is/komt mijn uitkering dan eindelijk ook voor elkaar. Mijn verjaardag is 21 oktober. Ik wens dat ik dan een plekje heb, zodat ik het samen met mijn dochters kan vieren.

Uitgelicht