Gijs Rietveldt photo
Droom van: Gijs Rietveldt
 • 25 Donaties
 • € 57 Ontvangen
 • € 36 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Egmar Irausquin

  Doe je best boi. succes

  3 jaren geleden
 • € 5 Door: Wolkje

  Ik ben zelf nog aan het bedelen, dus je zal het met 5 euro moeten doen. Voor mij is dat echter een klein kapitaal, een hele dag eten want een blikje kattenvoer kost als snel 1 euro. BTW, ik zoek zelf nog 1 miljoen mensen die voor mij hetzelfde doen. Misschien kan je dat een dezer dagen op je Facebook zetten, als je eenmaal miljoenen vrienden hebt die jou allemaal willen kennen omdat je meegaat met project Mars-One. Persoonlijk vind ik het wel jammer om je te zien vertrekken naar die verre planeet. neem wel een warme jas mee, oké? http://www.dreamordonate.nl/175-kat-bedelt-om-miljoen

  3 jaren geleden
 • € 10 Door: Dream or Donate

  Omdat je de eerste bent die een succesvolle droom heeft, willen we je belonen! Heel veel plezier gewenst!

  3 jaren geleden
 • € 4 Door: Anoniem

  http://www.youtube.com/watch?v=gqncCjxGqGw

  3 jaren geleden

Reisje naar Mars

De eerste voet op Mars zetten, dat is al zeker twee weken mijn droom. Nu eindelijk bekend is geworden dat in 2023 de eerste astronauten die kant op gaan, wil ik hier natuurlijk bij zijn. De selectieprocedure is inmiddels gestart en voor 31 augustus van dit jaar moet mijn aanmelding binnen zijn. De kosten: $36,- Het natuurlijk niet zo dat ik dit geld niet zelf bij elkaar kan sparen, maar het is meer een soort interessepeiling. Wie is bereid zo ver te gaan een euro(of 2) te doneren voor die ene kleine kans dat je mij met een enkeltje andere planeet, nooit meer terug hoeft te zien(een terugreis is namelijk onmogelijk). Toegegeven: de kans is klein, maar de prijs is dat ook.

Beste, lieve bezoekers!

Ik ben Gijs en ik wil in 2023 naar Mars!

Het inschrijfgeld is inmiddels binnen, maar bij een lange reis, hoort natuurlijk achterliggende ambitie. Ik wil namelijk de eerste basejumper van Mars worden. En niet zo maar één: ik wil van een rail een cliff in grinden met een basejumpparachute.

Ik kan al klimmen, skaten en parachutespringen, maar om deze missie te voldoen, moet ik nog veel leren. En daarvoor heb ik jullie nodig.

Ik ben aan het sparen voor een intensief trainingsprogramma waarbij ik tot 2023 nog minstens 100 parachutesprongen zal maken, mijn brevet als reddingsklimmer zal halen en een goed afscheidsfestival organiseren. 

Dit festival zal bestaan uit verschillende activiteiten die in het teken staan van een lancering naar Mars. Je kunt het ook wel het eerste Mars extreme sports festival(letje) noemen. Denk aan water-blobs,  rope-swings. Geen idee wat het is? Ik leer het je met alle liefde.  Maar natuurlijk vooral heel veel vette muziek, gezelligheid, drankjes en spelen!

Bij een donatie van -5 euro ben je een festivalpionier*

                            -10 euro ben je een festivalpionier en wordt jouw foto geplaatst op de pioniersmuur

                           -15 euro ben je een festivalpionier*, krijg je een toegangskaartje en wordt jouw foto geplaatst op de pioniersmuur

                           -25 euro? Je bent festivalpionier en krijgt marsmannenstatus. Marsmannen hebben altijd toegang.

*Een festivalpionier geniet extra privileges in een eigen area met medepioniers!

Jullie zijn allemaal welkom!

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -