• 2 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Linda

  Wat een goed doel! Veel succes! 5000 kinderen zijn er een heleboel!

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  2 maanden geleden

Help ons Helpen

De pepernoten liggen weer in de winkel, de scholen zijn begonnen. Het is weer tijd voor De Sinterklaasbank! Mijn naam is Silvia van Neerbos. Vanaf 2006 ben ik al betrokken bij De Sinterklaasbank. Nu 10 jaar later zet ik mij nog steeds met veel plezier in voor deze stichting. We zijn begonnen met 53 kinderen te helpen met hun eigen wens cadeau. wat nu uitgegroeid is naar landelijk, Om mijn doel te bereiken in mijn regio komt uw donatie ook goed van pas. Nee ik zit niet stil, ik onderneem zelf ook diverse acties om dichterbij mijn doel te komen. Maar ik vraag nu ook of jullie mij willen steunen elke donatie is welkom en gaat 100% naar de kinderen om zo hun wenscadeau te realiseren. Het Sinterklaasfeest is een echt oud-Hollandse traditie en voor velen van ons één van de mooiste jeugdherinneringen. Zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje zit, en als hoogtepunt …pakjesavond! Die kinderen maakt de Sinterklaasbank blij met een cadeau. In 2016 gaan we 5000 kinderen uit arme gezinnen een sinterklaascadeau geven. Uw donatie is 100% voor deze kinderen Alle vrijwilligers en het bestuur doen dit naast hun baan. Gewoon van achter de keukentafel. Niemand bij ons krijgt betaald en we doen ook niet aan “onzin” vergoedingen. Wij doen dit allemaal vanuit ons hart. Elk jaar is het weer spannend wat we aan geld binnenhalen en hoeveel kinderen we het jaar erop blij kunnen maken. Help ons helpen!

De Sinterklaasbank onderscheidt zich van andere initiatieven en organisaties omdat kinderen hun eigen cadeau kunnen kiezen; een ‘wenscadeautje’ dus. En daar hoort de voorpret, zoals het kunnen bladeren in de folder van de speelgoedwinkel, kruisjes zetten en een verlanglijstje maken, helemaal bij. Dat is wat het Sinterklaasfeest voor kinderen zo bijzonder maakt.

Maar voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen.

Uitgelicht
kater bob image

kater bob

 • 7%
 • € 1.000 Doel droom
 • -