P. Mantingh photo
Droom van: P. Mantingh
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 2.800 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    Succes met de inzameling! Hoop dat er mensen zijn die je hiermee willen helpen.

    2 jaren geleden

Spoed operatie voor Guus

Spoed operatie voor Guus image
Mijn lieve Guus moet na een ongeluk met spoed een operatie ondergaan welke ik niet kan betalen. Aan de andere optie wil ik liever niet nadenken en ik hoop dat er mensen zijn die ons willen/kunnen helpen.

2 dagen geleden waren Guus en ik aan de wandel waarbij wij een straat moesten oversteken. Ik heb hem geleerd dat hij altijd rustig naast mij moet zitten en omdat hij nog jong is houd ik de riem vrij kort. Echter wilde het zo dat achter ons op de parkeerplaats een auto toeterde waar hij van schrok en zich ineens omdraaide. Hierdoor kwam hij met de achterkant op straat te staan precies op het moment dat er een auto aankwam. Deze heeft hem geschept en alsof die niets door had is deze doorgereden.

Na onderzoek bij de dierenarts bleek dat beide achterpoten en zijn heup gebroken zijn. Op dit moment verblijft hij nog in de dierenkliniek echter moet ik binnen enkele dagen toch echt aangeven of hij geopereerd kan worden. Wanneer dit niet kan is een spuitje de enige alternatief.

De kosten van de operatie komt op zo'n € 4.000,- terecht exclusief verblijfskosten in de kliniek en dat geld heb ik er voor over maar heb ik gewoonweg niet. Ik heb inmiddels € 1500,- en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen aan de rest.

Na een vervelende scheiding de keuze gemaakt om een hond te nemen, is toch immers "mens best friend" en in Guus heb ik echt een maatje gevonden die ik nog lang niet kwijt wil. BIjgaande foto is zelfs nog van die dag, aan de lange riem lekker in het bos gewandeld.

Ik schaam me dan ook dat ik er nu niet voor hem kan zijn en hem beter kan maken. Ik was altijd iemand die zei dat wanneer je een huisdier nam je deze ook altijd moest kunnen verzorgen. En dan kan ik het zelf niet.

 

Uitgelicht