Crystal de La Sera photo
Droom van: Crystal de La Sera
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Cultural Dream

Cultural Dream image
Hi lieve mensen werken aan je dromen, iets mooiers bestaat niet helaas kost het allemaal geld en ook al werk je super hard, soms heb je net dat beetje steun nodig. Wil jij mij helpen in het najagen van mijn dromen? Mijn dank is groot! Liefs

Waarom jullie hulp? Nou daar komt ie..

The bucketlist, iedereen heeft er één.

Op mijn bucketlist stond, om na mijn studie te gaan werken in het buiten land als #aupair

Waarom? Ik hou van leren, leren van de wereld en andere culturen. Respect hebben en delen, elkaar begrijpen.

Verder stond er op mijn bucketlist; reizen door Amerika. Amerika leren kennen, niet gewoon en enkel als toerist, maar als een local. Zo leer je een land echt kennen. #reizendooramerika

EN nog ééntje van mijn lange list is; studeren in Amerika. Ik studeer richting gedragswetenschappen en in Amerika staan ze goed aangeschreven, plus weer een stuk cultuur, want in USA studeren is heel anders dan hier.

Er is mij de kans geboden om deze 3 items van mijn bucketlist te combineren.. WOW!? 
Er zit 1 maar aan, het programma is tot en met 26 jaar en heeft natuurlijk wel een kosten plaatje. Ik heb me in juli aangemeld en alles loopt goed (lees: gastgezin zoeken ed.) Door mijn leeftijd en de eisen van het programma betekent het dat ik in december moet vertrekken.
Ik werkte nog harder al normaal, 7 dagen per week, 12 uur per dag plus mijn laatste stukje studie ernaast. Alles om deze droom te verwezenlijken!

Helaas brak ik in september mijn been, waarvan ik nog steeds herstellende ben. Ik ben gelukkig weer fit voor de deadline. Echter kan ik nu niet meer werken en door mijn minimale contract verdien ik dus ook niks.

Hierdoor hangt mijn droom aan een zijden draadje..

Help jij mij om mijn droom te verwezenlijken?

Liefs

Uitgelicht