Anja van Cadsand photo
Droom van: Anja van Cadsand
 • 264 Donaties
 • € 11.051 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Lindy

  Succes, het gaat de goede kant op!

  12 uren geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Alle kleine beetjes...

  5 dagen geleden
 • € 15 Door: GErda

  HEt is jullie gegund!! We hopen dat Björn er veel plezier aan mag beleven. GErda en Alex

  7 dagen geleden
 • € 7 Door: Jurgen-GGD

  Een bescheiden bijdrage, maar ook die komt ongetwijfeld goed terecht! Ik wens jullie alle goeds met deze actie!

  1 week geleden

Laat Bjorn bewegen #Innowalk

1/12/16 UPDATE: Dankzij alle donaties en spontane acties van familie, vrienden, kennissen, dorpsgenoten, zakenrelaties, plaatselijke middenstand, school, sportclubs, kerk, stichtingen en niet te vergeten alle voor ons onbekende en anonieme gulle gevers hebben we zelfs ons streefbedrag ruim overtroffen! We willen graag iedereen die ons op welke manier dan ook gesteund en geholpen heeft met onze crowdfunding uit de grond van ons hart bedanken! De Innowalk wordt volgende week vrijdag 9 december al geleverd. Natuurlijk gaan we jullie via de FB pagina op de hoogte houden hoe het met Bjorn #Innowalk gaat!

Beweging is voor iedereen belangrijk. Bjorn onze meervoudig gehandicapte zoon, kan alleen bewegen met hulp. Onze droom is het aanschaffen van het beweegapparaat de Innowalk zodat hij iedere dag kan genieten van beweging met alle bijkomende voordelen van dien.
Gun Bjorn dat stuk ontspanning!

Onze zoon Bjorn is 11 jaar oud en als gevolg van een zuurstoftekort door het twin-to-twin-syndroom ernstig meervoudig gehandicapt. Ondanks zijn handicap is Bjorn een lieve sociale jongen, die ontzettend kan genieten van de mensen om hem heen.

Eind 2015 heeft Bjorn de Innowalk 5 weken op proef thuis uit mogen proberen. Uit metingen van het revalidatieteam kwam naar voren dat het ondanks het korte gebruik al zichtbare verbeteringen in zijn spierspanning gaf.

We zagen thuis een veel ontspannener, vrolijker en alerter jongetje. Wat echt plezier had in het bewegen in dit geweldige hulpmiddel. Daarnaast droeg het bewegen bij aan  een betere hoofd-rompbalans, meer controle over zijn armen/handen, een betere ademhaling en betere stoelgang.

Vol goede moed en prima onderbouwd hebben we een aanvraag ingediend bij onze zorgverzekeraar. Helaas houdt onze zorgverzekering vast aan het feit dat dit nog relatief nieuwe en innovatieve hulpmiddel niet onder de basisverzekering valt. Na diverse pogingen tot zelfs de ombudsman en onze rechtsbijstandverzekering toe blijft onze zorgverzekering bij haar standpunt en wees de aanvraag keer op keer af.

Net na de zomer is Bjorn erg ziek geweest. Daardoor realiseerden wij ons weer hoe belangrijk ontspanning   voor Bjorn is. Zijn medicatie voor spierontspanning in tabletvorm zit aan de maximale dosering, volgende medische stap is de plaatsing van een inwendige baclofenpomp. Deze stap hopen we door het gebruik van de Innowalk nog een poosje uit te kunnen stellen. Tijdens de testperiode hebben we ervaren welke grote voordelen het beweegapparaat de Innowalk oplevert  voor onze zoon Bjorn.

Wij kunnen dit mooie beweegapparaat zelf helaas niet betalen dus daarbij vragen wij jullie hulp!

Gun onze Bjorn het plezier van bewegen in de Innowalk.

Iedere donatie hoe klein ook brengt ons een stap dichter naar ons doel:  

De aanschaf van een Innowalk zodat Bjorn daar iedere dag in kan bewegen!   

Doneren via de knop "doneer" linksboven op deze pagina, rechtstreeks doneren kan ook op:

NL61 RABO 0392 4522 27 tnv W.J. van Cadsand inzake Bjorn

Mede namens Bjorn alvast hartelijk bedankt!

https://www.youtube.com/watch?v=GJpzBAWPOe4&t=11s

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring image

lidmaatschap heemkundekring

 • 117%
 • € 30 Doel droom
 • -