Anne Higler photo
Droom van: Anne Higler
 • 183 Donaties
 • € 3.010 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Heel veel beterschap Viltje. Mijn vriend en ik hebben 6 mndn geleden een hond uit de DOA geadopteerd en we zijn superblij met onze hond. Geweldig dat er dieren uit de DOA een mooie nieuwe onderkomen kunnen vinden bij nieuwe baasjes.

  3 dagen geleden
 • € 15 Door: Ronald en Bernadette

  De laatste euro's maken het bedrag compleet!

  3 dagen geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  3 dagen geleden
 • € 150 Door: Anoniem

  3 dagen geleden

Help onze lieve Viltje!

Help onze lieve Viltje! image
Ons allerliefste huisdier Viltje is van vier verdiepingen hoog naar beneden gevallen. bij het Medisch Centrum voor Dieren is hij onderzocht en zijn pootje bleek op vier plekken gebroken te zijn. Ook zijn kaak was verschoven door de val. We zijn met deze crowdfunding gestart om geld in te zamelen om de operatie voor Viltje te kunnen betalen. We hebben inmiddels met ontzettend veel lieve hulp van vrienden, familie en ook van heel veel mensen die wij helemaal niet kennen, al ruim 2000 euro opgehaald!! Maar we zijn er nog niet dus blijft alsjeblieft doneren en dit bericht delen! Dit moet lukken! Deze draak hoort hier thuis!

In februari afgelopen jaar hebben wij (Thom, Thiemo en Anne) Viltje uit het asiel gehaald bij de Dieren Opvang Amsterdam. Hij was pas 1 jaar oud, maar best wel een flink beest voor zijn leeftijd. Witte vacht, met een paar verdwaalde rode vlekken, en dat schattige roze neusje zorgde ervoor dat we al heel snel dachten; ja hoor, dat is hem! Hij was vanaf dag één dik tevreden bij ons thuis. Viltje is een ontzettend lief en gezellig beest. Hij is geen echte schootkat maar blijft altijd in de buurt. Hij loopt een beetje achter je aan te miauwen. Als hij van mening is dat je niet genoeg terug miauwt dan kijkt hij je heel ondeugend aan of gooit hij je glas om en rent hij keihard weg. Sinds kort is hij ook heel geinteresseerd in onze wimpers. 

Inmiddels is Viltje geopereerd en het gaat goed met hem! Er is een metalen plaatje in zijn voorpoot geschroefd en zijn kaak is rechtgezet. Viltje is nu bij ons thuis en hij moet zes weken in een bench herstellen van de operatie. Hij eet inmiddels weer goed en slaapt heel veel. Hij knort er op los en miauwt (nog wel een beetje zielig) als we bij hem komen zitten. Het ziet er naar uit dat hij weer helemaal de oude gaat worden! 

De Dierenopvang Amsterdam heeft ons financieel geholpen door het bedrag voor te schieten voor de operatie. Hier zijn wij de DOA natuurlijk heel dankbaar voor, maar zij moeten dit bedrag wel weer terug hebben voor 1 december.

Wij hopen genoeg geld in te zamelen om dit voor elkaar te krijgen, zodat de DOA het geld dat zij hebben kunnen gebruiken om andere dieren in nood te helpen. 

Dus lieve vrienden, familie en mensen die ons misschien niet eens kennen, help ons alsjeblieft om dit geld bij elkaar te verzamelen! De enige andere optie die wij hebben is om Viltje als nog af te staan aan het asiel. 

Uitgelicht
Racen in een Mazda image

Racen in een Mazda

 • 47%
 • € 6.000 Doel droom
 • 29 dagen te gaan