suzanne hendriks photo
Droom van: suzanne hendriks
 • 130 Donaties
 • € 1.617 Ontvangen
 • € 26.000 Doel
 • Nederland Land
52 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anoniem

  Ik wil graag wat bijdragen om jullie leven wat dragelijker te maken. Ik wens jullie veel sterkte met de actie toe, en heel veel geluk met Diamantino.....

  2 dagen geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  1 week geleden
 • € 25 Door: Carmen

  Heel veel sterkte met die kleine lieve schatje, hoop van harte dat het jullie lukt om zo veel mogelijk centen bij elkaar te krijgen om jullie lieverd de leventje zo aangenaam mogelijk te kunnen maken Ik heb gedoneerd en ik ga het zeker delen!

  2 weken geleden
 • € 15 Door: Chantal van Hassel

  Hopelijk gaat het snel lukken , succes!

  2 weken geleden

Diamantino's aangepaste bus

Diamantino's aangepaste bus image
Diamantino is een zwaar meervoudig gehandicapt kindje die veel te vroeg is geboren met 25 weken en 4 dagen zwangerschap, met alle complicaties van dien. Hij lijd aan de zeer ZELDZAME ONGENESELIJKE ZIEKTE PCH TYPE 2 .Hij zal nooit kunnen zitten, lopen,staan en praten .hij heeft al heel veel tegenslagen gehad in zijn kleine leventje. Binnen nu en 2 maanden krijgt hij zijn elektrische rolstoel en wij moeten hem wekelijks kunnen vervoeren naar het ziekenhuis en we willen ook eens een keer weg met hem na 2 jaar in het ziekenhuis binnen te hebben gezeten door ziekte en opnames. Daarom vragen wij donaties voor een aangepaste bus zodat wij hem kunnen vervoeren met zijn rolstoel en er op uit kunnen met hem . want de wmo vergoed niks behalve de aanpassingen aan de bus maar geld voor een goede bus hebben we niet en hebben veel wegen bewandelt om aan geld te komen maar das nog steeds niet gelukt want wij hebben veel extra kosten ivm met medicijnen en ziekenhuis opnames verblijf in ronald mac donaldhuis en benzine kosten.

Diamantino is met 25 weken zwangerschap geboren samen met zijn 1 eiige tweeling broertje Djayordy die helaas na 11 dagen al is overleden.diamantino lijd aan een ZEER ZELDZAME ONGENESELIJKE ZIEKTE van PCH type 2 ofte wel PONTOCEREBELLAIRE HYPOPLASIE type2.

Door de vroeg geboorte heeft Diamantino meerdere complicaties gehad zoals hersenbloedingen waardoor hij 2 drains heeft in zijn hersenen, hart problemen, bijnier die is uitgeschakkeld en ademhalings problemen waardoor hij nu nog steeds BPD heeft en nog steeds extra zuurstof nodig heeft 24 uur per dag. ook heeft hij al 5 keer op het randje van de dood gebalanceerd dat de artsen zeiden van nemen jullie maar afscheid want we denken dat hij het niet gaat halen maar toch heeft hij zich er weer iedere keer boven op geklommen In het ziekenhuis maastricht hebben ze meerdere fouten gemaakt. Na ruim een half jaar daar in het ziekenhuis zijn we zelf gaan vragen naar een overplaatsing zodat hij hopelijk wel beter geholpen werd.

Daar in het wkz in utrecht kwamen we er al snel achter dat er meer aan de hand was wat ons leven drastisch veranderde er waren veel minder hersen ontwikkelingen in zijn hoofdje en wat ze ook nog zagen waren afwijkingen bij de hersenstam, pons en kleine hersenen. Dit heet PCH ( De Volemdamse ziekte) wat Diamantino heeft. Hij zal hierdoor nooit gaan zitten, staan, lopen of praten.

Na 1 jaar ziekenhuis kwam Diamantino eindelijk thuis en kregen we van de wmo verschillende aangepaste dingen. Nu dat diamantino in juli 2 jaar is geworden en groter wordt moeten we gaan denken aan een rolstoel en natuurlijk ook een rolstoel bus. De rolstoel is al aangevraagd. Voor de rolstoelbus hebben we nagevraagd of dit natuurlijk vergoed werd, want we hebben geen bus tot onze beschikking en financieel is dit ook niet te betalen. De aanpassingen van de bus worden wel vergoed maar de bus zelf moet je zelf kopen en de bus mag maximaal maar 2 jaar oud zijn.

We hopen daarom door uw hulp een goede tweedehandse bus te kunnen kopen om die aan te kunnen laten passen dan kan Diamantino die de eerste 2 jaar weinig buiten is geweest omdat hij dan snel ziek wordt, misschien ook eens wat vaker weg met ons gezin. Ook hebben we hem natuurlijk nodig om steeds naar het ziekenhuis te kunnen gaan waneer dit nodig is en voor de afspraken in het ziekenhuis.

Ondanks alles is onze Diamantino een vrolijke jongen en probeert hij zo goed als hij kan dingen te leren. Diamantino vraagt daarom u allemaal om hulp. Want in zo'n welvarend land als deze zou dit gewoon niet mogen. Dus wie helpt Diamantino door een donatie te doen en dit bericht op social media te delen, alvast u dank hiervoor!!

lees het verhaal hier http://www.mooilaarbeek.nl/nieuws/algemeen/21012/crowdfundingsactie-voor-gehandicapte-diamantino-

Uitgelicht