Jay Visser photo
Droom van: Jay Visser
 • 5 Donaties
 • € 110 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Jolanda Miedema

  Go go go

  2 maanden geleden
 • € 20 Door: Margriet

  Heel veel succes !

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Jos van de Veerdonk

  Mooi initiatief! Ik hoop dat iedereen meehelpt zodat jullie er snel mee vooruit kunnen!

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Marianne de Wolff

  Ik ga heel hard voor jullie duimen. Succes!!

  2 maanden geleden

Met jongeren naar MIAMI

Met jongeren naar MIAMI image
We gaan in december naar Miami met stichting House of Talents en stichting Jimmy's. In Miami organiseren wij een groot Urban festival waarbij verschillende disciplines aan bod komen waaronder graffiti, dans, hiphop en meer. Ook zullen wij bezig gaan met verschillende discussiepanels.

Het doel van deze reis is jongeren door middel van een internationale praktijkervaring kennis te laten verwerven en daarbij kennis te laten maken met andere culturen. Hierdoor leren we werken in een internationaal georienteerde samenleving/wereld en omgaan met verschillende culturen.

Het verspreiden van vergaarde kennis en ervaring:

Naast dit project is het de bedoeling om terug in Friesland onze ervaringen te delen met de jeugd en iedereen die er oor naar heeft. Dit willen wij bereiken door een variatie van scholen waar wij eveneens al mee in contact staan workshops/presentaties aan te bieden en zo op langere termijn iets terug te kunnen doen voor de jongeren en de toekomst van onze stad Leeuwarden. Vele mensen weten dat het belangrijk is om samen te werken hoewel er verschillende eilandjes worden gevormd waardoor er dus een gebrek aan samenwerkingen ontstaat. Op deze manier willen wij graag laten zien dat we openstaan voor eventuele samenwerkingen met verschillende partijen en zo onze krachten bundelen dat zal leiden tot een mooi en krachtig eindresultaat.


Talentontwikkeling is een hype, maar het voegt uiteindelijk wel iets toe aan onze samenleving. Het probleem met talentontwikkeling is dat veel organisaties niet goed weten hoe ze het aan moeten pakken. Hoe krijg je mensen in beweging? Er moeten draagvlakken zijn. Doormiddel van deze inzameling zullen wij de jongeren een kans geven zodat ze het maximale uit hun talent kunnen halen.

Wij vragen een kleine bijdrage om dit project tot een succes te maken. Een investering in de jongeren van vandaag zal een investering zijn voor morgen.

Uitgelicht