Jimmy Fransen photo
Droom van: Jimmy Fransen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Vera

    Zet hem op! Neem een stukje gletsjer voor me mee ;)

    2 maanden geleden

Trektocht naar Noordkaap

Trektocht naar Noordkaap image
Ik ben Jimmy en ik ben 18 jaar. Ik heb afgelopen examen mijn VWO-diploma gehaald en ben nu hard aan het werk om mijn droom te laten uitkomen.

Naar het bos gaan, vuurtjes maken, hutten bouwen en vissen zijn een van de vele dingen die ik vroeger in mijn vrije tijd deed. Zelf je eigen avontuur verzinnen en erop uitgaan was mijn vrije tijds bedrijf. Ik heb door de jaren heen veel dingen geleerd over bushcraft (het overleven in de natuur), onder andere van mijn opa's en vader maar ook door eigen beleving.

Nu ik klaar ben met mijn opleiding zou ik heel graag een trek reis door Noorwegen maken samen met mijn vader. Het doel is om het noordelijkste puntje van Europa te bereiken; Noordkaap. 

Technieken en ervaring is niet te koop, maar goede kwaliteit uitrusting wel. Hier zou ik graag hulp bij willen krijgen. Omdat alles te voet zal worden afgelegd zullen er spullen moeten worden aangeschaft die goed tegen het weer kunnen en van goede kwaliteit zijn. Ik ben zelf zoveel mogelijk aan het werk om geld bij elkaar te krijgen zodat ik deze tocht voor mijn vader en mezelf kan uit laten komen.

Elke kleine bijdrage zal heel erg worden gewaardeerd.

Uitgelicht