Lena en Joyce photo
Droom van: Lena en Joyce
  • 1 Donaties
  • € 30 Ontvangen
  • € 3.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 30 Door: nessy

    met dit geld hoop ik dat jullie meiden jullie droom laat uit komen, alle beetjes helpen

    2 jaren geleden

Klein Avalon

Klein Avalon image
Samen met jou zouden wij de droom om Klein Avalon te realiseren waar willen maken. Klein Avalon wordt een winkeltje met duurzame cadeaus, met cadeautjes voor jezelf of een ander met een vleugje spiritualiteit maar vooral propvol producten die fair trade zijn biologisch, ecologisch verantwoord, die een bijdrage leveren aan de lokale economie ( want wij kennen inmiddels zoveel mooie mensen die mooie producten maken dat wij hun graag een platform wil bieden om hun moois de wereld in te brengen) handmade en uniek. .een winkeltje met een groene boodschap. Ben je klaar om de wereld een beetje mooier te maken?

KLEIN AVALON?
Klein Avalon het cadeauwinkeltje voor bijzondere duurzame producten. Bij Klein Avalon variëren de producten van woonaccessoires en sieraden tot food en boeken, één ding is zeker: samen gaan we voor een goed gevoel! Het brede assortiment bestaat naast Fairtrade producten ook uit biologische, ecologische en gerecyclede producten die verrassend en mooi ontworpen zijn.
Kortom: Leuke en inspirerende cadeaus met een bijzonder verhaal. Voor een ander, of gewoon voor jezelf!

WIE?
Klein Avalon wordt een dochteronderneming van Hekstopia V.O.F (www.hekstopia.nl). Hekstopia is opgericht in 2006 en verkoopt sindsdien spirituele cadeautjes. Begonnen in een winkeltje in Sneek en nu actief als webwinkel en op diverse Fairs en markten.
Hekstopia staat in geschreven bij de KVK onder nr: 01115555 - BTW: NL.8185.74.367.B01

SAMEN
Om de droom waar te maken heb ik een investering nodig van 3000 euro
Dit bedrag zal voornamelijk voor de borg van het winkelpand en de inventaris  gebruikt gaan worden.
Hoe mooi zou het zijn dit bedrag te kunnen realiseren door crowdfunding..vele kleintjes maken 1 grote. .en je krijgt er direct wat voor terug.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een investering van 10 euro t/m 100 euro
Wanneer je nu investeert krijg je voor het geïnvesteerde bedrag een shoptegoed wat je kunt besteden in de fysieke winkel of in de online shop. Het shoptegoed is vijf jaar geldig op moment van afgifte..

Een investering vanaf 100 euro of meer

Wanneer je nu investeert krijg je na 5 jaar het geïnvesteerde bedrag terug, het is dus eigenlijk gewoon een lening. Daarbij kun je kiezen tussen twee opties; of je ontvangt ieder jaar een  KLEIN AVALON cadeaukaart ter waarde van 15% van het door jou geïnvesteerde bedrag, of het door jou geïnvesteerde bedrag wordt jaarlijks vermeerderd met een vaste rente van 8% en wordt aan het eind van de looptijd ineens uitgekeerd.

Wil je meedoen?
Doneer dan het bedrag van jouw keuze via deze site en stuur dan een mail naar: kleinavalon@hotmail.com waarin je vermeldt voor welke optie je wilt meedoen en vermeld je adres en geboortedatum.
Je adresgegevens en geboortedatum heb ik nodig voor de overeenkomst tussen jou en Klein Avalon

Bevestig de overeenkomst
De investeringsovereenkomst betreft de afspraken tussen jou en de ondernemer. Daarin staan onder andere specificaties over het bedrag, over hoe je wordt terugbetaald (met het te leveren product of de dienst en/of met je inleg plus de hoeveelheid aan rente) en natuurlijk de termijn waarop.

 

Doelbedrag niet behaald?

 

Mocht op de einddatum van 21 december 2014 het doelbedrag niet behaald zijn, dan krijg je de gehele investering binnen 10 werkdagen van Klein Avalon terug en is je investeringsovereenkomst direct ontbonden.

 

Volg de ontwikkelingen van ‘jouw’ project

 

Op de Facebookpagina van Klein Avalon vind je wanneer je deze liked regelmatig updates

 

Ontvang het product of je inleg met rente

 

Na de afgesproken termijn krijg jij het product of de dienst geleverd en/of het door jou geleende geld terug met rente.

 

Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust

 

Dank je wel voor je support.

 

Hopelijk tot snel,

 

Team klein Avalon

 

Uitgelicht