Dolfijntherapie Voor Evelyn photo
Droom van: Dolfijntherapie Voor Evelyn
 • 1 Donaties
 • € 5 Ontvangen
 • € 16.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anthoiny van Nierp

  Heel veel succes lieverd. Ik hoop dat het gaat lukken. Dit is het begin. Kus oma

  2 maanden geleden

dolfijntherapie voor evelyn

dolfijntherapie voor evelyn image
Ik zou heel graag dolfijntherapie willen volgen omdat volgens mijn neuroloog in het juliana kinderziekenhuis ( die er zelf veel ervaring al mee heeft gehad) ik er veel baat bij zou hebben. Ik heb een ernstige vorm van TOS ( vroeger heette het ESM) waarbij vooral mijn articulatie is aangetast en ik woorden niet goed of slecht verstaanbaar uitspreek.Uit dna/gen onderzoek is gebleken dat er een stukje leeg is en men weet niet wat dit voor gevolgen heeft. Tot nu toe zijn er met mij erbij maar 4 kindjes bekend die dit ook hebben. Ik zit inmiddels ook op speciaal onderwijs cluster 2 maar ondanks harde inzet van iedereen gaat de spraakontwikkeling niet snel vooruit maar met hele kleine stapjes. Oefenen doe ik graag.Ik krijg ook ondersteunende gebaren om me op die manier duidelijker te kunnen maken. Verder ben ik een goedlachs vrolijk meisje die de hele dag door lacht en ondanks dat ik me niet goed kan uitdrukken in woorden niet snel boos word en het dan toch blijf proberen. Steunen jullie mij om mijn droom en wens voor therapie waar te maken. Alvast bedankt.

Deze therapie wil ik gaan volgen bij het cdtc in curacao. Zij staan zeer goed aangeschreven en de therapeuten spreken gewoon nederlands wat voor mij makkelijker is. Op hun site vindt je meer informatie en foto's en filmpjes van wat ze daar precies doen. 

http://www.cdtc.info/nl/

Omdat er ook een speciaal programma bij mijn therapie aan de ouders en evt broertjes of zusjes worden geboden gaan die ook mee. Je verblijft dan 2 1/2 week in curacao en volgt dan 2 weken lang elke dag de therapie.

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -