olaf kanters photo
Droom van: olaf kanters
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

een toekomst zonder ziekte

Graag zou ik op deze manier willen kijken of ik via deze weg het voor elkaar kan krijgen om in Belgie medische hulp te krijgen bij proffessor/dokter Kenny de Meirleir

Ik lijd nu al dik 13 jaar aan de ziekte M.E. Helaas krijg ik van de Nederlandse artsen alleen maar te horen dat ik niet ben uitbehandeld en dat terwijl ik juist hier in Nederland niet mag worden behandeld (is mij wel duidelijk geworden dat staat en de zorgverzekeraars deze ziekte niet willen erkennen) Huisarts geloofd me na jaren gelukkig wel dat ik me vaak zwaar beroerd voel,maar ze geeft ook meteen aan dat ze niks voor me kan betekenen.

Omdat het UWV deze ziekte dus schijnbaar ook niet hoeft te erkennen of i.i.g. ermee kan doen wat ze willen (ook al is het gewoon opgenomen in de lijst van ziektes opgesteld door de WHO) krijg ik nu nog maar een minimale WIA uitkering 430EURO,maar daarmee kan ik mijzelf nooit laten behandelen omdat ik maandelijks al tekort kom om mijn vaste lasten te voldoen,gelukkig betaald mijn vriendin al een dik jaar mijn eten en draait vaak op voor de huur.

De behandeling in Belgie kost ongeveer 2500,00 euro en dat is exclusief de kosten van onderzoeken en laboratorium kosten die kunnen oplopen tot ongeveer 6000,00 euro. Maar ik weet dat ik (al is het misschien niet volledig) een dragelijker leven kan krijgen omdat het virus daar wel wordt behandeld.

Ik schaam me diep dat ik nu deze droom opstart,maar ik heb zie geen andere mogelijkheid meer aangezien ik nog maar 56kg weeg (ging een poosje wat beter ,maar in een jaar tijd lijkt het wel of ik harder achteruit ga dan voorheen,komt mede dat ik geen medicijnen meer krijg voorgeschreven). Ik lig momenteel letterlijk plat op de bank te wachten tot ik wel geholpen kan worden of tot ik mijn laatste adem uitblaas.

Hopelijk zijn er mensen die het ziekte probleem (h)erkennen alle tegenwerking die je in Nederland ervaren moet begrijpen die mij zouden willen/kunnen helpen. Elke tip is natuurlijk ook welkom.

Mijn excuus voor het verzoek maar ik weet echt niet meer wat ik nog anders kan proberen om verder iets van het leven te maken.

Uitgelicht