daja photo
Droom van: daja
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 8.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

AUB .Hulp voor mijn Paps

AUB .Hulp voor mijn Paps image
19 Jaar in ziekenhuizen en 51 zware operaties en helaas dan ook nog een vrouw met eierstokkanker ( iedere keer weer controles ofdat het nog oke is Kortom een 19 jarig Shitleven kwa gezondheid en Stress

Lieve allemaal, Het kost me heel veel moeite om mijn droom op te schrijven maar ik werd erop geattendeerd door iemand en dacht, nooit geschoten............

Mijn vader heeft helaas bijna alle ziekenhuizen  die er zijn van dichtbij meegemaakt vanaf zijn 21 ste jaar af aan (ik overdrijf echt niet) in binnen en buitenland is hij geweest en hij is nu 60 jaar Serieus hij is maar liefst 51 x geopereeerd en iedere keer grote operaties aan zijn nier,urineleider ( kapot getrokken door artsfout ),blaas enz ( een puinbak ) verkalking aan nier enz

Ik ben een erg positief en vrolijk mens maar ik ben mijn moed en vertrouwen kwijtgeraakt ofdat hij ooit nog gezond wordt en de oude vrolijke man die hij was. momenteel is hij al zijn energie verloren om uit iedere operatie weer van voor af aan op te krabbelen. Nooit heeft hij gezeurd over de pijn of iets anders.

Hij is letterlijk moegestreden en totaal opgebrand. Sinds 10 jaar woon hij in Duitsland wat helaas veel andere regels met zich meebrengt kwa ziektenkosten. Door de vele ziektenkosten en het totaal opgebrand zijn van operaties is het voor hem niet mogelijk om aan het werk te gaan ( al wil hij niets liever maar zijn lichaam laat hem finaal in de steek )

Momenteel wordt hij kwa werk ook nog gekort financeel door de lange ziektens.en moet hij een tekort maandelijk van 450,00 euro opvangen (wat niet lukt )

Dit komt later wel weer op de rails als hij aangesterkt is maar momenteel heeft hij nog de nodige ziektenkosten te betalen.

Om een lang verhaal kort te maken...hij heeft dus schulden waar hij niet uitkomt.

Ik zou hem zo  graag met een schone lei willen laten beginnen en vooral een gezonde ! 

Maar in ieder geval dat hij de ziektenkosten kan betalen en misschien ene aansterkingsreisje zodat hij goed verwend wordt en tot rust komt lichamelijk en geestelijk.

Natuurlijk rijzen er nu een heleboel vragen bij veel mensen en dat kan ik me zeker voorstellen!

Zo kort mogelijk; hij werkt  al 43 jaar .

hij had nierproblemen vanaf zijn 21ste door ene fout van de arts is ook nog mijn urineleider kapot getrokken.

Verkalingsnier enz een vrouw met eierstokkanker en financiele zorgen over alle torenhoge ziektenkostrekeningen

Naast de gezondheidproblemen komen er natuurlijk ook psychische problemen (trauma's) bij.

Nee, hij smijt zeker geen geld over de balk, maar hij is al 30 jaar niet op vakantie geweest ( ja in het ziekenhuis iedere keer maar dat is triest ) . Hij zit niet op clubs heeft geen dure apparatuur gaat niet uit en eet thuis een gewone maaltijd en rookt en drink niet.

De enige slechte gewoonte die hij heeft is ongeduldig zijn omdat hij graag aan het werk wil maar lichamelijk niet kan en door alle stress en narcoses ( 51 x ) is zijn imuunsysteem -30.

Ik kan nog wel even doorgaan over problemen en sores maar ik wil niet doorzeuren of zielig doen.

Hij leeft nu op een dusdanig minimum dat het onmogelijk is om te sparen en hij moet nu weer regelingen treffen ivm eindnota  ziektekosten (medicatie en operaties ) dat alles zorgt ervoor dat hij van 30 euro per week rond moet komen

Kortom ik ben ten einde raad en zie geen uitweg vandaar deze oproep. Ik zou zoooo graag  hem opnieuw willen laten beginnen zonder dat hij zich elke dag zorgen hoeft te  maken over doktersrekeningen. Ik hoef geen extra geld oid luxe vraag ik ook niet om, ik vraag om een nieuwe start voor hem zodat hij de rust in zijn hoofd en alle ziektenkosten kan betalen .

Aub :GELUK KWA GEZONDHEID HEEFT DIE AL NIET !

IK WIL HEM DUS GRAAG DAT EXTRAATJE BIEDEN EN MISSCHIEN EEN LEUK REISJE MET ZIJN VROUW OM ALLES OPZIJ TE ZETTEN VAN ALLE JAREN ZIEKTE

 

graag donatie naar paypal d.van.batenburg@gmx.de

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

  • 74%
  • € 5.000 Doel droom
  • -