Sandra Doosje photo
Droom van: Sandra Doosje
 • 21 Donaties
 • € 480 Ontvangen
 • € 4.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Judith

  Lieve Sandra, Wens met heel mijn hart dat je droom in vervulling zal gaan! Ben erg benieuwd naar wat je in Spanje zult gaan ervaren, aangezien je je er zo aangetrokken toe voelt. (-; Tot 10 & 11 januari op je manifestatieweekend! Knuffel Judith uit Hillegom

  2 jaren geleden
 • € 100 Door: Anita

  Dat de camper er snel mag komen en je met je droomreis kunt beginnen.

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Mirjam

  Je komt steeds een stukje dichterbij je droom ... :)

  2 jaren geleden
 • € 15 Door: Sandra (Sannie)

  Lieve Sannie, Omdat ik het je zo gun om je droom uit te laten komen! Liefs, andere Sannie

  2 jaren geleden

Reizen met een buscamper

Reizen met een buscamper image
Ik ben een vrouw van 43. Graag zou ik mijn langgekoesterde droom in vervulling zien gaan: met een eigen buscamper voor langere tijd reizen!

Ik heb jarenlang in het westen gewoond en in het onderwijs gewerkt wat op een gegeven moment qua structuur en stress niet meer voor mij werkte en bij mij paste. De laatste drie jaar, tot april 2014, heb ik gewoond op een camping in Drenthe. De ruimte en de rust van het groen waren een verademing. Totdat de gemeente besloot de regels na te leven en er een definitief verbod kwam op permanente recreatiebewoning waardoor ik en andere bewoners binnen een bepaalde tijd moesten vertrekken.

Meteen voelde dit besluit van buitenaf als een mogelijkheid eindelijk mijn droom te gaan realiseren: Reizen!

Welke landen en gebieden zou ik graag willen opzoeken? Katharenland, Spanje, Portugal, Finland, Lapland, Noorwegen, Lofoten, Mongolie, o.a. de steden Moskou en Rome en als het kan en veilig genoeg is delen van Afrika en hetzelfde geldt voor Israel.

Het is niet enkel het willen reizen, er zit wel degelijk een spirituele drive bij deze droom: sjamanen willen opzoeken en het liefst een tijdje met hen mee mogen lopen en leren van hun onderricht, visie en lessen. Native people willen ontmoeten en hun leefwijze zien en ervaren. Daarnaast wil ik graag iets met zingen, muziek en theater doen. Hoe en in welke vorm? Nog geen idee maar het is de universele taal van de ziel. Ook neem ik mijn sjamanistisch stenenorakel mee en medicijnwiel om onderweg te gebruiken. Het reizen zal onoverkomelijk nieuwe wijsheid en rijkdom met zich meebrengen.

Nederland voelt voor mij de laatste tijd als benauwd en ik wil mijn grenzen verkennen. In mij is een passie van willen avonturieren, willen verbinden, totale vrijheid ervaren en expanderen. Ik ben er klaar voor en het plan voelt als enige wat ik te doen heb nu.

Waar ik naar uitkijk en nodig heb is geld, zo'n 4500 euro om een oude mercedes buscamper uit de jaren 80 of 90 te kunnen kopen. (bv. de 609, 310, 308 voor de kenner). Deze hebben vaak weinig gelopen en zijn motorisch sterk en betrouwbaar.

Ik heb weinig luxe nodig maar wel een koelkastje (liefst met vriezertje), een 2-pits gasstel, een gaskacheltje, een goed bed, een luifel (zon en regen), genoeg bergruimte en een buscamper die moeiteloos bergen kan beklimmen. :-)

Als dank, evenwicht en tegenprestatie voor jouw donatie bied ik graag in overleg aan:

* een legging m.b.v. het Siberisch stenenorakel

* een workshop naar keuze (donatie vanaf 25.-)

* 1 SoulBodyFusion.

* iets wat je kan gebruiken aan diverse spullen die ik wil verkopen (uit berging in Groningen of Meppel). Uiteraard zolang de voorraad strekt.

* Je mag me uiteraard volgen via de blog als ik eenmaal op pad ben.

Na van slechts weken tot een aantal maanden in Harlingen, Groningen en Roodeschool te hebben gewoond, verblijf ik vanaf oktober in Hoogersmilde totdat mijn reis van start gaat. Eigenlijk ben ik dus al op een soort van reis, los van een vast huis in ieder geval. Ik hoop dat ik in het voorjaar van 2015 echt kan vertrekken. Hoelang de reis duurt weet ik niet, dat hangt af van diverse factoren. Mijn richtlijn is 1 a 2 jaar.

Alvast mijn grote dank en waardering voor jouw gift!

Hartelijke groet,

Sandra Doosje.

Uitgelicht