Jeroen Suijkerbuijk photo
Droom van: Jeroen Suijkerbuijk
 • 23 Donaties
 • € 2.490 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Nancy

  Hey Jeroen! Heb super genoten met je op free your mind! En hoop dat Ibiza er dit jaar nog komt voor je! X

  5 maanden geleden
 • € 25 Door: Matroos Vincent

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Marianne

  Succes

  7 maanden geleden
 • € 100 Door: Michel Janssen

  You are A Hero!

  7 maanden geleden

Rolstoelbus Dream or ??

Mijn ultimate goal ; een aangepaste rolstoelbus om mijn droom te verwezenlijken. Namelijk het afreizen naar het party eiland Ibiza. Heb ik uw interesse gewekt lees dan snel verder en kijk naar mijn video.

Mijn naam is Jeroen Suijkerbuijk en ik woon in Arnhem. Vanaf mijn 4e levensjaar is er bij mij de spierziekte Duchenne vastgesteld. Dit houd in dat mijn spieren verzwakt raken en ik steeds minder kan.
Vanaf mijn 9e zit ik dan ook al in een rolstoel en nu op mijn 36e heb ik allerlei aanpassingen en apparatuur om mij toch lekker mijn ding te kunnen blijven doen.

Ik houd bijvoorbeeld heel erg veel van muziek maken en luisteren. Ik produceer zelf nummers aan mijn draaitafel die ik zelf kan bedienen met mijn mond d.m.v. aanpassingen aan mijn stoel.
Eigenlijk bedien ik alles met mijn mond, ook het rijden in mijn rolstoel. ''Hoe stoer is dat ! ''

Buiten muziek luisteren en zelf produceren houd ik er ook van om naar feesten te gaan.
Sensation, Free your mind, Defqon, '' het kan mij niet gek genoeg.''
Afgelopen week ben ik nog naar Armin van Buuren(06-05) geweest. Ik haal hier zo ontzettend veel plezier en energie uit en ik geniet hier enorm van.

Door mijn ziekte weet ik namelijk nooit wanneer het voor mij ophoud. Ik word natuurlijk nooit meer beter en zal alleen verder achteruit gaan. Volgens de medici zou je met de spierziekte duchenne zo rond de 35 jaar worden maar .... Hé, die ben ik gepasseerd :) 

Nu zou ik dus heel graag een eigen rolstoelbus willen hebben om ook nog eens wat mooie reizen te gaan maken.
Vorig jaar ben ik een week naar Londen geweest, in één woord geweldig.

Natuurlijk heb ik nu nog wat landen op mijn lijstje staan die ik graag zou willen bezoeken met als '' ultimate goal '' Party eiland Ibiza.
Maar goed hier heb ik natuurlijk wel een bus voor nodig die al mijn spullen en medische apparatuur mee kan nemen. Want ik kan je vertellen hier komt een hoop bij kijken. (Helaas is het voor mij niet mogelijk om met het vliegtuig te gaan) 

Help jij mijn droom te verwezenlijken? Dan vraag ik jou een donatie te doen voor mijn rolstoelbus. Daarnaast zou delen van dit bericht bij vrienden en kennissen mij ook helpen om onder een wat breder publiek bekend te raken en mijn doel te kunnen halen.

Uitgelicht