• 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  You could say Im a dramer, but Im not the only One, so join us and the world will be as One

  2 jaren geleden

Vredesfestival

Vredesfestival image
Mijn droom voor de wereld Ik droom ervan in een wereld te leven waar er in liefde met de aarde wordt omgegaan. Zo is het mijn droom om de wereld te verbinden en de wereld een plek van licht te maken. Laten we Nederland, al is het maar een moment, een plek van vreugde en samenhorigheid maken. En daar kan JIJ aan bijdragen! Want dit is geen eenmansacties, het is een kado, waarin iedereen zowel de gever als de ontvanger is. Vrede en liefde is wat iedereen graag wil, en worldpeace is possible!

21 September is de internationale dag van de vrede. 45 Jaar geleden 55 jaar na de eerste Wereldoorlog vond een schreeuw om vrede een weg naar buiten via een actie van John Lennon en Yoko Ono, toen zij in het Hilton in Amsterdam besloten na hun huwelijksnacht een week in bed te blijven om aandacht te vragen voor wereldvrede. Bedpeace


In het weekend van 21 september hopen we vanuit Fort Prins Frederik de oprukkende oorlogsmachine haar Waterloo  te laten beleven, door in co-creatie onze harten te laten spreken en tot ver daar buiten mensen wereldwijd te bewegen en inspireren te kiezen voor de Vrede. Dit kan tijdens het Peace of Heart Vredesfestival. (1)

 

De Peace Pyjama Party

Om daar alvast een beetje in te komen, is er binnenkort voor iedereen de mogelijkheid te kiezen om onderdeel uit te maken van een statement met de boodschap van Vrede en verdraagzaamheid. Hoe? Dat is het mooie, je hoeft er namelijk je bed niet voor uit. En toch vieren we daarmee het grootste pyama feestje dat werd gehouden ooit. En je doet het ook nog eens voor de wereldvrede. Wanneer?  Op maandag 15 september jl. Een dag voor de Troonrede.

Waar?  Gewoon lekker thuis in je eigen bed. En wie je daarvoor uitnodigt als introducee mag je helemaal zelf weten. Het is jouw feestje, en tenslotte van ons allemaal. Dus kom je ook op jouw feestje? dan maken we er met zijn allen iets moois en dierbaars van. En als kado geven we de powers that be, een signaal af dat we na 100 jaar sinds de eerste wereldoorlog, dat hoofdstuk graag willen afsluiten met een eerste Wereldvrede.

 

Maar voor jullie nou 15 september allemaal lekker vredig verder gaan slapen, roepen we iedereen op om voor het maximale effect een selfie te sturen van je eigen Bed-in, Peace Pyama Party en deze te posten op de officiële Peace Pyama Party facebook pagina. (2) De leukste en origineelste inzender wint gratis toegang tot het Vredesfestival, backstage passes én een overnachting in de bruidsuite van Fort Prins Frederik te Ooltgensplaat (vlakbij Oudenbosch)

 

U aangeboden door de verenigde onafhankelijke media.

 

Dus cancel wat je die maandag ook in je agenda hebt staan, neem dat snipperdagje op van werk, nodig je baas uit of je secretaresse of die ene collega om die dag heerlijk onder de wol te kruipen en samen dat vredespijpje te roken. For Peace!

 

(1) http://www.vredesfestival.eu/

(2) https://www.facebook.com/groups/899695206725761/

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring image

lidmaatschap heemkundekring

 • 117%
 • € 30 Doel droom
 • -