Iris photo
Droom van: Iris
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een eigen stek

Een eigen stek  image
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Iris 20 jaar en woon bij mijn Moeder , en broertje van 10 maanden.

Ik ben nu net klaar met studeren en wil graag gaan werken.  Mijn moeder heeft een uitkering en heeft schulden.  Ze staat ingeschreven bij de WSNP en BBKN. IK ben dus verplicht als ik werk om een deel aan haar te betalen ) dus dat gaat dan naar haar bewindvoerder.). Een percentage die weg valt (10%van haar uitkering = 135 euro )Plus 1 3e deel van de huur (200 euro ) en 8,60 per dag.  als je dat alles bij elkaar rekent zit je op de 600 euro per maand. zelf verdien ik  zo (ongeveer) 1000 euro netto. ik heb mijn CZ en telefoon kosten die daar bij komen. Met een uitkering heb ik presies hetzelfde verhaal en moet ik alsnog hetzelfde bedrag inleveren. 

 

Nu ben ik dus genoodzaakt om op mezelf te gaan. Maar met zo'n klein inkomen is het onmogelijk om goed te kunnen sparen . Mijn vriend probeert ook te sparen voor ons huisje.  maar dat is niet veel omdat ik natuurlijk ook de boodschappen ed. elke week moet betalen voor me moeder omdat ze maar 40 euro per week heeft om te besteden Met een babytje van 10 maanden die allergisch is en voeding van 23 euro per pak gebruikt per week.  En hij moet zelf ook ze vaste lasten betalen zoals een rijbewijs CZ telefoon etc. 

 

We houden dus niks over. IK zag bij een vriendin dat ze via dit een droom had gemaakt en probeer het zelf nu ook.! elke bijdrage is er een voor ons stekkie. Ik moet per januarie een huis hebben. Anders moet ik nog meer geld betalen en dan kom ik zelf in de schulden. op deze leeftijd. 

 

Ik hoop op een boel steun en wie nie waagt wie nie wint. 

bedankt iedereen! 

 

X iris

Uitgelicht