Marti & Milou photo
Droom van: Marti & Milou
 • 17 Donaties
 • € 450 Ontvangen
 • € 1.111 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Monaa

  Jullie reis is zo mooi, dapper & zo byzonder! ^-^ jullie zijn echt n inspiratie voor velen <3 hihi het ga jullie goed! <3 wel hopelijk met warme voetjes ^-^ ~lots of love~ xx

  2 jaren geleden
 • € 11 Door: Ummie

  11 van de 1111 om 11 uur... :) ik hou van 11... en van jullie !!! X

  2 jaren geleden
 • € 55 Door: Anoniem

  Cadeautje van de Sint! Een goede reis en geniet er van samen!

  2 jaren geleden

Journey of Love I

Journey of Love I image
M&M hebben al hun schepen achter zich verbrand om samen een jaar te voet en liftend de wereld te ontdekken en ontmoeten, maar ze hebben ook een missie. Namelijk het creeren van iets wat langer duurt dan alleen dit jaar onderweg zijn en wat veel groter is dan zij zelf: een Nieuwe Wereld. Op deze lowbudget reis willen ze met backpack en tent zover mogelijk komen, maar hebben ze genoeg? Aan liefde geen gebrek, maar het financiele einde is inmiddels in zicht... "We kamperen in het wild en koken op onze woodstove, maar afrekenen van levensmiddelen doe je nog niet met knuffelfs. Waar mogelijk gaan we onderweg natuurlijk 'plukbaantjes' proberen te regelen, maar dat neemt niet weg dat een kleine donatie ons enorm zou helpen." Daarom lieve vriend of vriendin willen we jou vragen of je een klein beetje zou willen of kunnen bijdragen aan onze 'Journey of Love'?

Alle spullen verkocht, huur en baan opgezegd, reisbenodigheden gekocht en gegaan! Wandelend, soms hand in hand, soms met enige afstand, maar altijd samen, hopen we vanaf Nederland, en inmiddels België en Frankrijk achter ons latend, zover mogelijk te komen: Spanje (Santiago), Portugal, Marocco, Canarische Eilanden en als het liften per boot wil vlotten het liefst naar Zuid-Amerika. In de zomer van 2015 met het vliegtuig terug is het plan, maar niet na een rondreis van honderden en honderden kilometers te voet, liftend en per boot af te hebben gelegd. Nieuwe mensen, steden, culturen, dieren en natuur te mogen omarmen met alles wat we hebben, namelijk weinig geld maar een hoop liefde, is onze droom dit jaar. Eenmaal thuis zullen we schathemeltje rijk zijn... een onbetaalbare reis zal in onze harten en ziel gekliefd zijn. Aldaar gaat het roer om. Elke donatie, hoe klein ook, zal ons verder helpen en daarvoor zullen wij oneindig dankbaar zijn. Bij deze in ieder geval ons meest liefdevolle omhelzing en zoen, gewoon voor jou, gratis en voor niets!

En dat is wat wij reisgewijs onvoorwaardelijk blijven delen. We laten een spoor achter van liefde, vrede en inspiratie. De inspiratie om in het leven no matter what altijd optimistisch en positief te zijn bijvoorbeeld. In het verlengde daarvan hopen we vooral ook mensen bewuster te mogen maken van hun eigen spoor: hun ecologische voetafdruk. Onderweg naar een duurzame tijd in een duurzame wereld vullen we al lopend zelfs letterlijk (gevonden) plastic zakken met afval om deze te dumpen waar het hoort: in de afvalbak. En het liefst gescheiden: greenpeace! Al is onze magnefieke maar kwetsbare wereld in feite grenzeloos, ze is niet oneindig uitputbaar. Maar wij wel, we zijn gedreven! We passeren tweemaal een jubileum: 27 september 2014 vieren we Milou haar 25e ronde om de zon en 11 maart 2015 vieren we onze 10 jarige verbinding. We willen, op onze zelfbenoemde 'huwelijksreis', dit groene en duurzame bewustzijn, net als thuis, zoveel mogelijk delen. Maar onze dromen gaan verder...

We hebben jaren aan onze innerlijke en uiterlijke processen gewerkt en hebben vakanties voornameijk in eigen land gespendeerd. Deze reis is onze welverdiende loon voor alles wat we uit onze harten hebben gedeeld en ook altijd zullen blijven doen. Het is een reis vol inspiratie om eenmaal terug op Hollandse bodem, zoals gezegd, het roer volledig om te gooien. We willen onze werkelijke passies gaan leven en vandaaruit in de loop der jaren een ecommunity gaan creeren waar we letterlijk en figuurlijk bouwen aan een nieuwe wereld met een communitief en ecologisch bewustzijn. Een groene en vredige plek om in het gezelschap van liefdevolle mensen ons toekomstkind op aarde te kunnen en mogen verwelkomen en te laten opgroeien.

We fantaseren en praten er dagelijks over. Deze reis, pelgrimage en queeste, duurt veel langer dan een jaar, want deze is onderdeel van het bouwen aan een droom die veel groter is dan onszelf alleen. We dromen over, dus bouwen aan, een Nieuwe Aarde. Een plek waar men vredig, vreugde- en liefdevol met elkaar omgaat. Een plek voor iedereen. Een plek waar delen de basis vormt van een mondiaal systeem. Een plek waar je heel blijvan wordt en waarvan je heel hoog opstijgt terwijl je er juist zo dolgraag wilt blijven hangen. Een plek die broodnodig en realiseerbaar is. Geloof, vertrouwen, geduld, doorzettingsvermogen en plezier vergezellen ons en eenieder op dit pad. We blijven stromen, we blijven gaan!

We reizen in de tijd naar plek die wij onderweg al in onze harten meedragen en waarvan we de zaadjes gaanderweg al zullen verspreiden. "We're sowing the seeds of Love", maar desondanks onze onuitputtelijke inspiratie moge heden ten dage duidelijk zijn dat ook elke euro telt om ons ding te kunnen doen. Dit jaar leggen wij onze fundering. Bouw je mee? Reis je mee naar een Nieuwe Wereld? Ze is er al, maar nu wij nog.

Your donation is love and love is priceless!

One Love,

M&M  

Uitgelicht