Danielle Bosschaart photo
Droom van: Danielle Bosschaart
 • 17 Donaties
 • € 250 Ontvangen
 • € 250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Marcel

  Doel bereikt!

  2 jaren geleden
 • € 35 Door: TamasSergeyTom

  goed gedaan...liefs van ons...! cu soon... saludo desde ibiza,

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Femy

  Voor mijn allerliefste tante! En voor de katjes op Ibiza! Kusje van je nichtje! Love you!

  2 jaren geleden
 • € 15 Door: Sander en Mariska

  Trots op jou!! Jij kan dit!!! Love you!

  2 jaren geleden

Singelloop Care4Cats Ibiza

Singelloop Care4Cats Ibiza image
Op 28 september a.s. doe ik mee aan de Singelloop Utrecht Halve Marathon, en met mijn deelname wil ik graag geld binnenhalen voor de stichting Care4Cats op Ibiza. Wil jij mij aanmoedigen voor mijn halve marathon, en daarmee tegelijkertijd de katten op Ibiza steunen, doneer dan een mooi bedrag via deze pagina!

Zoals de meesten van jullie weten, ben ik net weer terug van Ibiza, mijn tweede thuis! ;) En weer heb ik van dichtbij kunnen zien wat voor ontzettend goed werk de vrijwilligers van de stichting Care4Cats op het eiland verrichten. 

Care4Cats is een Engelse stichting die zich op Ibiza inzet voor de opvang van dakloze en verwaarloosde katten. Daarnaast zorgt de organisatie ervoor dat loslopende katten gecastreerd worden, waardoor de groei van zwerfkatten wordt beperkt. 

Care4Cats wil op Ibiza een dierenkliniek - Eivissa Animal Center - openen waar vanuit de werkzaamheden van Care4Cats kunnen worden voortgezet, maar waar ook andere dieren verzorgd en opgevangen kunnen worden. In het Eivissa Animal Center zal een dierenartsenpraktijk worden gevestigd, en ook een winkel met diervoeding en benodigdheden, waarvan de opbrengst van de verkoop weer wordt benut in de projecten van Care4Cats. Daarnaast dient het Eivissa Animal Center als opvanghuis voor extreme gevallen van verlaten, mishandelde of zieke dieren met als doel herhuisvesting in liefdevolle gezinnen.

Al 13 jaar lang zetten Care4Cats-vrijwilligers zich in op Ibzia. De werkzaamheden worden volledig gedaan vanuit donaties en giften. Door het toenemende aantal katten dat de hulp van Care4Cats nodig heeft, en om het Eivissa Animal Center te kunnen realiseren zijn extra donaties heel erg gewenst. 

Om die reden koppel ik mijn deelname aan de Singelloop Halve Marathon aan Care4Cats Ibiza, om op die manier geld te kunnen inzamelen, zodat Care4Cats haar werkzaamheden kan blijven uitvoeren en uitbreiden. Wil jij mij aanmoedigen voor mijn halve marathon, en daarmee tegelijkertijd de katten op Ibiza steunen, doneer dan een bijdrage via deze pagina!

Namens mij, en Care4Cats heel erg bedankt! 

 

Voor meer informatie over Care4Cats, zie de website: http://www.care4catsibiza.com/

Like ook de Facebookpagina om te zien welke werkzaamheden er worden gedaan! https://www.facebook.com/ibiza.care4cats

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -