Ramona En Yahiro Kivits Den Dekker photo
Droom van: Ramona En Yahiro Kivits Den Dekker
  • 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: s.a.m. leeuwis-brouwers

    2 jaren geleden

Een nieuw begin voor Yahiro

Een nieuw begin voor Yahiro image
Wij de papa en mama van Yahiro kind van 2 met een psychisch trauma zouden graag een rustig kamertje voor hem willen creeren met een junior bedje zodat hij in een rustige veilige omgeving kan slapen.

Yahiro is een vrolijk mannetje van 2 jaar die al 2 jaar t nodige heeft mee gemaakt.

Hij is in 2012 in een natuurlijke stuitbevalling ter wereld gekomen.

Daar ontdekten de artsen een kuiltje in zijn kin op zich geen probleem zou je denken totdat het kuiltje een bultje werd en ging ontsteken .

Zodanig ontstoken dat t mannetje antibiotica kreeg met gevolg van kapotte billen en veel pijn .

yahiro kon niet meer slikken met eten en huilde natuurlijk veel .

Dit gebeurde in een paar maanden tijd zoveel dat hij tot 3 antibiotica kuren toch werd door gestuurd naar het jbz in Den Bosch.

Daar constateerde de artsen dat hij een tumortje in zijn kin had maar dat ze er in den Bosch geen specialisten voor hadden om hem te kunnen helpen dus door verwezen naar het radboud in Nijmegen .

Na een aantal gesprekken met de artsen vond er een operatie plaats waarbij ze de ontstoken tumor en een gedeelte tongbeen hebben verwijderd bij hem.

Op de o.k werd ons mannetje te snel wakker en is de armen van een vreemde vrouw zonder papa en mama wakker geworden met gevolg dat hij het op een huilen heeft gezet 3 uur lang. 

Uiteindelijk mochten we naar huis en is yahiro goed genezen en het was gelukkig goedaardig maar de problemen verergerden.

Yahiro werd driftig om niets huilde soms heel lang  om niets slaapt (nog steeds) heel slecht .

een aantal keren naar dokter en te horen krijgen dat het de leeftijd is maar mama's gevoel zei iets anders .

op het consultatiebureau is goed naar hem gekeken en daar werd duidelijk dat het dus geen normaal gedrag is en die hebben overleg gehad met huisarts en ggz en idd t mannetje heeft door de ervaring in het ziekenhuis een psychisch trauma opgelopen waar we nu hard aan moeten gaan werken om ons kleine mannetje uit dat cirkeltje te kunnen krijgen.

we merken dat hij zich niet op zijn gemak voelt in zijn ledikantje soort van opgesloten voelen .

graag willen wij een rustig kamertje voor hem creëren waarbij hij soort van rustig word en daardoor lekker gaat slapen en dus zo overdag minder prikkels op gaat vangen en niet meer zo opstandig is 

We hopen dat  mensen ons willen helpen dat te  realiseren voor hem 

liefs De  papa en mama  van. Yahiro

Uitgelicht