wendy de Koster photo
Droom van: wendy de Koster
 • 3 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 330 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Otto O.

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: marcella

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  2 jaren geleden

Database hulpverlening

Database hulpverlening image
Momenteel ben ik bezig om een database voor en door hulpverleners te ontwikkelen om de hulpverlening in Nederland te verbeteren. De start van deze database zal in Den Helder beginnen, om bij succes uit te breiden om uiteindelijk een database te ontwikkelen voor hulpverleners door heel Nederland.

 Doel voor hulpverleners

Het doel is een zo breed mogelijk aanbod van hulpverlenende instanties en individuele hulpverleners samen te brengen, vindbaar te maken en onderlinge communicatie te faciliteren. Op hulpverlenersweb zijn uitgebreide zoekmogelijkheden naar collega hulpverleners. Wij streven naar een groot scala aan functies in de hulpverlening. U kunt in de database zoeken op leefgebied, doelgroep, werkgebied, specialisatie en werktijden in elke denkbare combinatie. Tevens zal er een nieuwsrubriek, speakers corner en forum aanwezig zijn, toegankelijk voor erkende hulpverleners om de professionaliteit te bevorderen. 

Doel voor hulpafnemers

Het doel is om de samenwerking van meerdere partijen in de hulpverlening te verbeteren. Met deze database kan er op een eenduidige, simpele en duidelijke manier contact gezocht worden met andere hulpverleners. Dit heeft als positieve uitwerking voor hulpafnemers dat er een betere samenwerking ontstaat  tussen verschillende hulpverleners en er dus minder langs elkaar heen gewerkt wordt. Dit heeft als invloed op de hulpafnemer dat deze op een snellere manier geholpen wordt bij zijn/haar hulpvraag. Tevens heeft het als invloed dat de hulpafnemer niet meer van het kastje naar de muur gestuurd wordt.

 

Kosten

Het maken van deze database heeft helaas ook kosten, welke ik met behulp van crowdfunding (deels) wil dekken.  Ik hoop dat jullie mijn droom om de hulpverlening voor hulpverleners én voor hulpafnemers willen helpen verwezenlijken.

 U kunt al een blik op de website werpen:

www.hulpverlenersweb.nl

 *Copyright: Wendy de Koster

 

 

Uitgelicht