Mijn droom is afgelopen, wat nu?

Of je nu je doel hebt bereikt of niet, het is aan te raden in ieder geval de volgende dingen te doen:

Bedank je donateurs en de mensen die je droom hebben gedeeld.

Dit kan je heel makkelijk op jouw pagina doen en meteen op jouw Facebook-pagina plaatsen via de 'vind ik leuk' knop onder je droom.

Verwijder je droom.

Je kan je droom verwijderen als je dat wil door de volgende stappen te volgen:

1. Login via: https://www.dreamordonate.nl/inloggen
2. Klik op 'mijn profiel' rechts bovenin.
3. Klik op 'mijn dromen'.
4. Ga met je muis over de betreffende droom en klik op 'verwijderen'.

Terug naar veelgestelde vragen.
Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

• € 5.000 Doel droom