Financieel

Leen 100 euro

100 euro, 200 euro, 300 euro of 400 euro lenen

Snel, betrouwbaar en makkelijk lenen met een mini-krediet of flits lening via de internet pagina of middels het sturen van een SMS op leen100euro.nl.

  • Een kleine lening als voorschotje op uw maandelijkse inkomsten
  • Looptijd minilening 15 of 30 dagen
  • Binnen 10 minuten geld op uw bank na acceptatie*
  • Geld voor iedere persoon vanaf 21 jaar die kredietwaardig is
  • Over het te lenen bedrag betaald u behandelingskosten vanaf € 20
  • U betaald geen andere kosten of rente**
  • Geen onderpand of andere garantie vereist
  • Wel krediet info bij krediet informatie bureau en openbare register
  • Lees altijd eerst de voorwaarden

Lenen met een BKR codering

Lenen met BKR codering is lastig! Bijna alle banken toetsen nieuwe, maar ook bestaande, klanten bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Een negatief resultaat betekent al snel geen lening of hypotheek.

Bij Leen100euro.nl doen we niet moeilijk over een BKR codering. Bij ons kunt u ook lenen met BKR codering! Uiteraard dient u na de looptijd van 15 of 30 dagen de lening correct aan ons terug te betalen.

Toch lenen met BKR codering

Banken kijken kritisch naar hun klanten. Een probleem met betalen of een zoekgeraakte factuur bij verhuizen heeft soms een A-codering bij het BKR tot gevolg. Voor banken reden om u als klant te weigeren. Via Leen100euro.nl kunt u toch lenen met BKR codering!

Op onze website kunt u terecht voor het lenen van bedragen van €100, €200, €300 of zelfs €400. Lenen met BKR codering is voor ons geen probleem. Een onderpand is niet nodig en u kunt het geld snel op uw bankrekening ontvangen.

Informatie

Wenst u meer informatie over lenen met BKR codering? Of wenst u een lening bij ons aan te vragen? Kijk dan op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over het aanvragen van een lening per SMS.

In incidentele gevallen is het helaas niet mogelijk om een mini lening te verstrekken. Wij wijzen uw aanvraag dan af. De reden van afwijzing kunt u via EDR Credit Service opvragen. Voor het aanvragen van een minikrediet kijkt u op Leen100euro.nl!

Lenen zonder BKR toetsing

Voor een lening gaat u misschien naar de bank. Uw gegevens worden daar echter getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Heeft u te veel geld geleend of vindt men uw betalingsgedrag niet correct, dan krijgt u geen lening. Bij Leen100euro.nl kunt u lenen zonder BKR toetsing!

Lenen zonder BKR toetsing heeft nog een groot voordeel. Steeds meer mensen lopen in tijden van financiële crisis tegen vervelende problemen aan met een achterstandscodering (A-codering) bij het BKR als gevolg. Bij Leen100euro.nl betekent een A-codering niet dat u geen lening meer krijgt, zoals bij veel reguliere banken.

Lenen zonder BKR melding

Gaat u een lening aan via Leen100euro.nl dan leent u een klein bedrag voor een korte periode. Na deze periode dient u de lening terug te betalen. Lukt dit niet direct, dan krijgt u bij Leen100euro.nl geen codering. Bij Leen100euro.nl kunt u lenen zonder BKR melding.

Geld lenen zonder BKR melding betekent echter niet dat u de lening niet direct hoeft terug te betalen! Wij brengen extra kosten in rekening als u uw lening niet binnen de afgesproken tijd aan ons kunt aflossen!

Vertrouwelijk

Bij uw eerste lening via Leen100euro.nl vragen wij om enkele gegevens aan ons bekend te maken. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Zo kunt u bij ons zelfs lenen zonder BKR toetsing en melding.

Bent u geïnteresseerd in een kleine lening via Leen100euro.nl? Surf dan vandaag nog naar onze website, Leen100euro.nl en vul het aanvraagformulier in! Voor u het weet staat het geld al op uw rekening!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Misschien vind je dit ook leuk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

More in:Financieel