Waarom vraagt Dream or Donate 5% commissie?

We willen het mogelijk maken de wereld te verbeteren vanuit je huiskamer. Na veel en lang nagedacht te hebben kwamen we met het idee om een Crowdfunding platform of donatie platform te creeëren waarbij mensen van over de hele wereld elkaar konden helpen. Zonder er iets voor terug te verwachten (geen leningen, geen investeringen: gewoon iemand helpen!). Dat is de insteek en dit zullen wij ook blijven doen.

Sites die claimen dat ze ‘100% gratis’  zijn, zullen de donateurs tot 15% laten betalen en dan moet de dromer ook nog eens 3% betalen voor het ontvangen van het bedrag. Dream or Donate zal je donateurs nooit geld vragen.

De meeste websites vragen opstartkosten of andere constructies waardoor het voor veel mensen moeilijker gemaakt wordt om geld in te zamelen. Wij wilden het helemaal gratis mogelijk maken om te beginnen met inzamelen en te werken met een ‘No Cure, No Pay’-Formule. 

 

Wij vragen 5% om het mogelijk te maken voor duizenden mensen om geld in te zamelen voor hun dromen. Hierbij kun je denken aan personeel, website-ontwikkeling, media-promotie, servers etc.

Veel organisaties in Nederland hebben wel 50% nodig om hun organisatie in stand te houden en mensen te helpen. Dream or Donate maar 5% en daar zijn we ontzettend trots op!

Terug naar veelgestelde vragen.
Uitgelicht