Romy Seep photo
Droom van: Romy Seep
 • 308 Donaties
 • € 7.097 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Shanna Dijkstra

  Op Instagram zie ik altijd foto's van Qwin voorbij komen (ben er nog niet achter via wie ik jullie dan 'ken' ) en zou willen dat er iemand van de gemeente o.i.d. zou zeggen "en nu gaan we het regelen!". Omdat het niet in mijn macht ligt die iemand te zijn wil ik jullie toch steunen. Heel veel succes met een mooi bedrag bij elkaar krijgen!

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Joyce Curvers

  Bewondering voor jullie als ouders en voor de kleine Qwin! Xxjes mamavnjari (instagram)

  5 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Arnout en Marieke Kemp

  Succes. Met alles.

  6 maanden geleden

Aanpassingen voor Qwin

Aanpassingen voor Qwin image
Aanpassingen voor Qwin zodat wij zolang mogelijk zelf voor hem kunnen zorgen op een fijne en comfortabele manier.

Wij blijven onze dream or donate open houden om zo ook de financiële klap op te kunnen vangen. Door de intensieve zorg van Qwin in combinatie met de zorg voor het overige gezin is werken erg moeilijk. Ook een passend huis vinden en ons huidige huis verkopen wil niet vlotten. Doordat wij bij elke instantie tussen wal en schip vallen zijn wij al anderhalf jaar bezig een passend PGB te krijgen. Overal worden wij doorverwezen of afgewezen op basis van leeftijd. 

WAUW! Door al jullie steun en connecties komt er een bus! Onze case is via de Eerste kamer zelfs in de Tweede kamer terecht gekomen welke daarover vragen hebben gesteld en de gemeente een brief hebben gestuurd!   De WMO gaat ons ook helpen. Dit hadden wij in onze stoutste dromen niet durven hopen. Als wij geld over houden gaat dit op Qwin zijn spaarrekening zodat wij dit kunnen gebruiken voor aanpassingen in ons nieuwe huis. Binnen een jaar moeten wij verhuizen omdat wij Qwin anders niet meer in huis kunnen krijgen gezien wij 2 hoog zonder lift wonen op een te klein oppervlak waardoor de benodigde aanpassingen niet passen! Uiteraard volgen er foto's als de bus er is! DANKJEWEL! 

Qwin is een lief, vrolijk mannetje van 1 jaar oud. Qwin is door een zeldzame (unieke) chromosoomafwijking meervoudig complex gehandicapt en zal altijd van ons of anderen afhankelijk blijven. Wij weten dat hij in de toekomst darmkanker zal krijgen doordat hij het APC gen mist. Zijn verdere ontwikkeling is niet te voorspellen. 

Qwin functioneert nu als een baby van ongeveer 3 maanden oud. Hij heeft geen nek en romp balans waardoor het erg moeilijk is om Qwin te verplaatsen. Dit vind hij dan ook niet prettig. Wij zouden graag een bus willen zodat wij Qwin in zijn aangepaste Stingray gehandicapten-wandelwagen kunnen vervoeren.

Helaas kunnen wij deze zelf, als ploeterende ZZP'ers, niet financieren. En omdat door Qwin zijn complexe situatie de regelgeving in Nederland niet duidelijk is en wij al maanden lang strijden om uberhaupt aanpassingen te kunnen krijgen. Ons eigen spaargeld zit al in de vele ziekenhuis bezoeken, het sparen voor de (binnenkort noodzakelijke verhuizing) en de aanpassingen die Qwin nodig heeft.

Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen deze wens te verwezenlijken zodat wij Qwin, en zijn tweelingbroer en grote (half)zus, op een prettige manier kunnen vervoeren. 

Uitgelicht