Phyleen Mattaar photo
Droom van: Phyleen Mattaar
 • 128 Donaties
 • € 4.110 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Annemieke

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Marieke

  Trots!

  6 maanden geleden
 • € 20 Door: Oscar W

  Erg mooi initiatief!

  6 maanden geleden

Goed boek en goed doel

Goed boek en goed doel image
Ik ben een boek aan het schrijven! Ik zet op papier hoe alle lieverds in de omgeving van een ‘patiënt’ er zo goed mogelijk voor diegene kunnen zijn. Omdat zij niet begrijpen wat er zich afspeelt in het hoofd en leven van iemand die Hodgkin (lymfeklierkanker) heeft, en dat vaak ook niet durven vragen. Daarom start ik een crowdfunding campagne om dit boek te verwezenlijken.

Het zou namelijk zo zonde zijn als geld de reden moet zijn dat dit boek er niet komt. Het geld dat ik binnenhaal, wordt besteed aan schrijfbegeleiding en alle kosten rond het vormgeven en uitgeven van een boek.

Elke euro die wordt gedoneerd gaat, als het boek eenmaal wordt verkocht, naar de stichting Bewegen Tegen kanker die het voor (ex-) kankerpatienten mogelijk maakt om zowel te herstellen als te verwerken, in een oncologisch sportprogramma in het Medisch Centrum Haaglanden. Je zal het sportklasje, waar ik zelf zo veel aan heb gehad, dan ook terugvinden in mijn boek. Je doneert eigenlijk aan twee goede doelen, mijn boek én de stichting!

Daarnaast ga ik een bergtocht op Corsica lopen om aandacht te vragen voor dit project. De tocht duurt 5 uur en moet in juni plaatsvinden, precies een jaar na mijn eerste chemo.

Helpen jullie mee om in juni niet alleen de top, maar ook mijn streefbedrag te bereiken? En natuurlijk krijg je een boek als je doneert! Ik houd jullie op de hoogte via mijn blog (www.phylosoferen.wordpress.com).

UPDATE 27-04-2016
Een eerste indruk krijgen? Ik heb een appetizer van het boek op mijn site geplaatst! 

https://phylosoferen.wordpress.com/2016/04/27/een-boek-appetizer/

Uitgelicht