Glenda Rouw photo
Droom van: Glenda Rouw
 • 209 Donaties
 • € 2.620 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Gangadien

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  8 maanden geleden

Help Elita W. naar haar wens

Help Elita W. naar haar wens image
Update: Bedankt lieve mensen voor het doneren, wij hebben met zijn allen 2500 euro opgehaald voor deze lieve familie!! Ik zal de actie woensdag stoppen en dan nog 1 laatste update geven hoe het geld bij de familie is gekomen.

Graag wil ik deze familie en vrienden helpen om de laatste wens van Elita Weah te realiseren, begraven worden in het land van herkomst. Na deze emotionele dagen heb ik van dichtbij het verdriet, de woede en de warmte meegemaakt. Ik kan niet blijven zitten en toekijken, vandaar deze actie, het gaat om een gift niet om alles te bekostigen.

Elita Weah is omgekomen bij een laffe terroristische aanslag in Brussel, een meisje van 14 jaar die alleen achtergelaten wordt. Schreeuwend om haar moeder, bedwelmt van verdriet probeert zij samen met haar familie de laatste wens voor haar moeder te realiseren; begraven worden in haar geboorteland, dicht bij familie. Doordat dit niet vergoed wordt door instanties en zij niet de financiële mogelijkheden hebben en doordat zij de komende tijd voor meer onkosten worden gezet, wil ik mijn steentje bijdragen. Ik hoop ook dat veel mensen in Nederland dit willen doen voor deze lieve, zorgzame mensen, die je altijd met open armen ontvangen.

Toen ik mij bij ze vertoonde om steun te betuigen zag ik de familie, er was heel veel verdriet, ik voelde het aan de sfeer en aan de mensen. Alleen willen ze dit niet tonen, omdat zij sterk moeten blijven, wat overigens erg logisch is bij deze gebeurtenis. Ik kan mij niet indenken wat er zou gebeuren als zij hun verdriet de vrije loop geven. Alhoewel ik dit gisteren (28 maart) deels gehoord heb, een schreeuwend meisje, zoekend naar haar moeder, verdriet en woede. Mensen die volledig verdwaasd zijn, volledig blind van verdriet en woede. Mama, waar ben je, laat mij niet alleen, schreeuwend, hyperventilerend en huilend op de grond.

Ik kan hier niet blijven zitten en toekijken, ik moet iets gaan doen voor deze familie, het is oneerlijk. Graag wil ik wat geld inzamelen voor deze familie om ze op weg te helpen naar de laatste wens van deze sterke vrouw.

Uitgelicht