Kate Sirach photo
Droom van: Kate Sirach
 • 127 Donaties
 • € 780 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Jeroen Lambooij

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Jim Oosting

  Het aller beste gewenst voor deze man hoop dat hij weer rustig kan vissen over een tijdje.

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Nikki

  1 jaar geleden

Nieuwe viskoffer!

Nieuwe viskoffer! image
Vandaag verscheen er weer een laf filmpje op Facebook. Deze keer een man die vriendelijk de weg wijst tijdens het vissen en een duw als bedankje krijgt. Helaas kan ik hier niet zo goed tegen...

Nederland is nogal aan het verhufteren. Dagelijks verschijnen er wel filmpjes op internet waarbij men elkaar de hersenpan inslaat om mee te doen aan deze trend. Een trend waarbij mensen met een smart phone en social media pofiel graag aan meedoen.

Nou zag ik vandaag een filmpje verschijnen waar simpelweg mijn hart van brak. En niet alleen die van mij, waarschijnlijk zat half Nederland met een open mond na het kijken van dit filmpje;

Een vriendelijk ogende wat oudere man zit heerlijk aan de waterkant te vissen, en er komt een (volwassen?) man op hem af die de weg wijst. Een normaal mens zou vriendelijk bedanken en de weg vervolgen, deze hufter helaas niet.
De oude man krijgt een duw het water in, en valt met zijn gehele prachtige visset het water in, tot koffer en hengel aan toe....

Het betreft het filmpje op de volgende site; http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/06/klotehufter_duwt_behulpzame_vi.html 

Ik vind dit heel erg, en velen met mij. Dankzij Facebook werd ik gestimuleerd een crowfunding actie op te starten om deze man op z'n minst een nieuwe viskoffer cadeau te kunnen doen, en hiermee op z'n minst een beetje geloof in de medemens terug te krijgen.

Dit platform is erop gestuurd om ten eerste geld hiervoor binnen te krijgen, elke euro helpt! En is er genoeg voor een viskoffer, dan gaan we gewoon door voor een hengel, een stoel en wat nog meer. Alles zal naar deze meneer gaan!

Als tweede hoop ik dat deze actie zo vaak gedeeld wordt dat deze man ook daadwerkelijk opgespoord kan worden en dat ik met hem in contact kan komen. Want uiteraard hoort het bij elkaar gestorte bedrag bij hem terecht te komen.

 

Help mij deze man te vinden en hem een beetje vertrouwen in de mensheid terug te geven! Laat zien dat dit je wel degelijk iets kan schelen en dat je een verschil wil maken. Laat elkaar zien dat we geen hufters zijn, maar dat we een handjevol mensen in Nederland hebben die dit helaas verpesten.

Zoals meerdere goede doelen spreken; Together, we can make a difference. Dus doneer, en deel vandaag nog!

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

 • 44%
 • € 2.500 Doel droom
 • -